Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r42419sice/public_html/wp/wp-includes/post-template.php on line 275

Mission, values, objectives

Misiune

Prin produsele noastre, 100% naturale, durabile în timp, oferim valoare pentru clienţii noştri.

Obiectivul

Obiectivul nostru principal îl reprezintă satisfacerea cerinţelor dvs. prin oferirea de produse rezistente, de durată, de cea mai bună calitate, realizate profesional în condiţii tehnice de ultimă generaţie. În acest scop, vrem să construim relaţii de afaceri pe termen lung şi să devenim partenerii dvs. de încredere.

Valori:

  • La SICERAM relaţia cu clientul este esenţială, punându-se accent pe comunicarea directa cu acesta. Suntem pregătiţi să va oferim răspunsuri, informaţii şi soluţii constructive legate de fiecare produs al nostru şi suntem deschişi sugestiilor dvs. de imbunătăţire şi perfecţionare continuă în această relaţie.
  • Calitatea produselor este deosebit de importantă pentru noi. Avem grijă şi selectăm foarte atent produsele care vor ajunge pe piaţă pentru a corespunde în totalitate aşteptărilor şi solicitărilor dvs. Experienţa de peste 100 de ani în producerea cărămizilor şi ţiglelor ne oferă un avantaj net asupra concurenţilor şi ne determină să învăţăm în fiecare zi lucruri noi pe care încercăm să le punem cât mai bine în aplicare.
  • Activitatea noastră se bazează pe munca în echipă. Lucrăm împreună pentru a vă putea oferi cele mai noi şi mai bune produse şi soluţii, la cele mai avantajoase preţuri.
  • Imaginea SICERAM, pe care fiecare client sau potenţial client şi-o formează, este, de asemenea, foarte importantă. Fiecare efort şi fiecare greşeală din care avem câte ceva de învăţat contribuie la construirea şi consolidarea imaginii şi reputaţiei noastre. Încercăm să facem tot ce este posibil pentru a nu vă dezamăgi şi a nu vă înşela aşteptările.