Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r42419sice/public_html/wp/wp-includes/post-template.php on line 275

Misiune, Obiective, Valori

 

Misiune

  • Produse 100% naturale, durabile în timp, pentru a oferi valoare clienților și partenerilor noștri

Obiectiv

  • Satisfacerea cerinţelor dvs. prin oferirea de produse rezistente, de durată, de cea mai bună calitate, realizate profesional în condiţii tehnice de ultimă generaţie. În acest scop, vrem să construim relaţii de afaceri pe termen lung şi să devenim partenerii dvs. de încredere.

Valori:

  • La noi relaţia cu clientul este esenţială, punându-se accent pe comunicarea directă cu acesta. Suntem pregătiţi să vă oferim răspunsuri, informații și soluții constructive legate de fiecare produs al nostru şi suntem deschişi sugestiilor dvs. de îmbunătăţire şi perfecţionare continuă în această relaţie.
  • Calitatea produselor este deosebit de importantă pentru noi. Avem grijă şi selectăm foarte atent produsele care vor ajunge pe piață pentru a corespunde în totalitate aşteptărilor şi solicitărilor dvs. Experiența de peste 100 de ani în producerea cărămizilor și țiglelor ne oferă un avantaj net asupra concurenților și ne determină să învățăm în fiecare zi lucruri noi pe care încercăm să le punem cât mai bine în aplicare.
  • Activitatea noastră se bazează pe munca în echipă. Lucrăm împreună pentru a vă putea oferi cele mai noi şi mai bune produse şi soluţii, la cele mai avantajoase preţuri.
  • Imaginea fabricii pe care fiecare client sau potenţial client şi-o formează este, de asemenea, foarte importantă. Fiecare efort şi fiecare greşeală din care avem câte ceva de învăţat contribuie la construirea şi consolidarea imaginii şi reputaţiei noastre. Încercăm să facem tot ce este posibil pentru a nu vă dezamăgi şi a nu vă înşela aşteptările.