Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r42419sice/public_html/wp/wp-includes/post-template.php on line 275

Despre noi

Cu o vechime de peste 100 de ani în producția cărămizilor și țiglelor ceramice, compania și-a extins oferta de produse, în prezent clientul putând să aleagă din următoarele game: TERMOBLOC® – sisteme de zidarii ceramice de diferite dimensiuni, atât pentru pereți exteriori cât și pentru pereți interiori TERRA ROSA® – învelitori ceramice TERRA RUSTICA – gama de zidării aparente, pardoseli, învelitori manuale și alte produse pentru finisaje.

În anul 2005 s-a finalizat construcția fabricii actuale de producție a cărămizilor, în urma unei investiții de 11 milioane Euro.Utilajele au fost aduse din Italia, de la producători renumiți în domeniu. Capacitatea noii linii de producție este de 800 t pe zi. În anul 2008 s-a finalizat o investiție într-o fabrica nouă de producție a țiglelor, care, la data punerii în funcțiune, era una din cele mai moderne din Europa.

Ca și în cazul fabricii de producție a cărămizilor, utilajele au fost aduse din Italia, investiția fiind de 16 milioane Euro, capacitatea de producție ajungând la 1,4 mil. bucăți pe lună. Țiglele ceramice fabricate, datorită formelor și greutăților, asigură o izolație termică, fonică și o stabilitate a acoperișului superioare țiglelor fabricate din alte materiale. Odată cu punerea în funcțiune a noii linii de producție, se produc, pentru prima data în România, țigle ceramice mari , cu un necesar de 10 buc./mp, cu un raport calitate-preț optim, o productivitate crescută la montaj, consum redus de material lemnos precum și un aspect estetic deosebit, aspect datorat formelor de ipsos folosite în producție.

Argila folosită în procesul de fabricație este una cu totul deosebita, asigurând după ardere o culoare agreabila făra adaosul altor coloranți, precum și o rezistență mare la îngheț, fapt concretizat prin oferirea unei garanții de 40 de ani, garanție superioară altor produse similare.