Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r42419sice/public_html/wp/wp-includes/post-template.php on line 275

Coeficient îmbunătățit pentru Impermeabilizarea și Rezistența la îngheț a țiglelor ceramice

SICERAM modifica Coeficientul de Impermeabilitate si Rezistenta la inghet a tiglelor ceramice


In anul 2005 s-a finalizat constructia fabricii actuale de productie a caramizilor, in urma unei investitii de 11 milioane Euro.Utilajele au fost aduse din Italia, de la producatori renumiti in domeniu. Capacitatea noii linii de productie este de 800 t pe zi.

In anul 2008 s-a finalizat o investitie intr-o fabrica noua de productie a tiglelor, care, la data punerii in functiune, era una din cele mai moderne din Europa. Ca si in cazul fabricii de productie a caramizilor, utilajele au fost aduse din Italia, investitia fiind de 16 milioane Euro, capacitatea de productie ajungand la 1,4 mil. bucati pe luna.

Tiglele ceramice fabricate la SICERAM, datorita formelor si greutatilor, asigura o izolatie termica, fonica si o stabilitate a acoperisului superioare tiglelor fabricate din alte materiale. Odata cu punerea in functiune a noii linii de productie, se produc, pentru prima data in Romania, tigle ceramice mari , cu un necesar de 10 buc./mp, cu un raport calitate-pret optim, o productivitate crescuta la montaj, consum redus de material lemnos precum si un aspect estetic deosebit, aspect datorat formelor de ipsos folosite in productie.

Argila folosita in procesul de fabricatie al tiglelor este una cu totul deosebita, asigurand dupa ardere o culoare agreabila fara adaosul altor coloranti, precum si o rezistenta mare la inghet, fapt concretizat prin oferirea unei garantii de 40 de ani, garantie superioara altor produse similare.