Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r42419sice/public_html/wp/wp-includes/post-template.php on line 275

Anunt mediu

SC SICERAM SA titular al investitiei “ construire Sopron si cuva betonata pentru instalatie de preparare si dozare combustibil solid; platform betonata depozitare combustibil solid” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Mures: fara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, pentru proiectul “ construire Sopron si cuva betonata pentru instalatie de preparare si dozare combustibil solid; platforma betonata depozitare combustibil solid” pe amplasament situate in Sighisoara str. Viilor nr. 123.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Mures din Tg. Mures str. Podeni nr. 10, zilnic, intre orele 9:00 – 14:00, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.